‘‘Tria. Demana. Gaudeix’’, una campanya per incentivar el consum de restauració a casa

El web i els canals de Visit València estaran a disposició dels restauradors valencians per a difondre els seus serveis.

‘‘Tria. Demana. Gaudeix’’, una campanya per incentivar el consum de restauració a casa
‘‘Tria. Demana. Gaudeix’’, una campanya per incentivar el consum de restauració a casa

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València, a través de Visit València, ha llançat la campanya “Tria. Demana. Gaudeix”, amb la qual es pretén impulsar el consum a domicili de “la millor gastronomia valenciana”. L’objectiu és "ajudar els hostalers valencians” que mantinguen l'activitat a través dels serveis d’emportar-se menjar a domicili i, així, “oferir-los una plataforma per promocionar els seus serveis de manera gratuïta”.

El regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García, ha destacat les dificultats a què s’enfronten en el sector de la restauració. “És un dels principals afectats i les administracions públiques tenim l’obligació de donar suport i impulsar mesures que contribueixen a mantindre la seua activitat dins d’aquest context”, ha defensat.

Així, a partir d’ara els canals de Visit València es convertiran en una plataforma de visibilitat a l’oferta de delivery i take away dels restauradors valencians perquè “els residents puguen seguir gaudint de la millor restauració valenciana a casa”, ha valorat García.

D’aquesta manera, el web de Visit València, els seus canals socials (Twitter, Instagram i Facebook) i la pàgina web valenciacuinaoberta.com (el blog de la qual té més de 23.000 subscriptors) es posen a disposició dels associats a la Fundació Visit València i de “tots els que hagen decidit oferir aquests serveis de consum a domicili”. Qualsevol bar o restaurant que oferisca aquest tipus de servei pot contactar amb Visit València a través del correu electrònic gastronomia@visitvalencia.com.

També et pot interessar

stats