24 ferits després d'eixir-se'n de la carretera un bus de l'Imserso a Mallorca

En l'autobús viatjaven al voltant de 50 persones i sembla que se n'ha eixit de la carretera i ha caigut d'una altura de dos metres

El vautobús ha bolcat quan ha eixit de la via i ha caigut per un desnivell
L'autobús ha bolcat quan se n'ha eixit de la via i ha caigut per un desnivell / X: @Emergencies_112

Un total de 24 persones han resultat ferides aquest dilluns a Mallorca en caure per un terraplé d'uns dos metres d'altura i bolcar l'autocar en el qual viatjaven mig centenar de turistes de l'Imserso.

L'accident ha tingut lloc a les 10:00 hores a la carretera de Sant Llorenç a Son Servera, a l'illa de Mallorca. Pel que sembla, el bus se n'ha eixit de la carretera i ha caigut d'una altura de dos metres.

Segons han informat fonts del servei d'emergències sanitàries 061 i de la Guàrdia Civil, el balanç final del sinistre és de 7 ferits greus, 17 lleus i 30 viatgers il·lesos, inclòs el conductor.

Deu persones han sigut traslladades a l'hospital de Manacor, cinc a l'hospital Son Espases de Palma, cinc al de Llevant, cinc al de Son Llàtzer i dos a l'hospital de Muro.

Fonts de l'institut armant han detallat que el conductor de l'autocar ha donat negatiu en les proves d'alcohol i drogues a les quals ha sigut sotmés.

El 061 ha desplaçat fins al lloc sis ambulàncies de suport vital bàsic, quatre de suport vital avançat, un vehicle medicalitzat de transport col·lectiu, un helicòpter i un hospital de campanya.

La presidenta del govern de les Illes Balears, Marga Prohens, ha assegurat que des de l'executiu autonòmic estan pendents del que ha ocorregut i de l'estat de salut dels ferits.

També et pot interessar

stats