Tres revetles multades i tretze denúncies per soroll: balanç de la nit del 17 de març a València

La Policia Local de la ciutat ha hagut d'atendre una desena de persones per consum excessiu d'alcohol

Una revetla de Falles a València (arxiu)
Una revetla de Falles a València (arxiu) / Europa Press

La Policia Local de València ha sancionat tres revetles durant la matinada d'aquest dilluns per incomplir la normativa d'horaris aquestes Falles. A més, ha dut a terme 28 actuacions per sorolls, de les quals tretze han conclòs amb denúncies.

Segons ha informat el cos municipal en un comunicat, durant la matinada passada s'han atés 176 serveis, 156 més que en la nit anterior (20) i una cinquantena menys que divendres (233).

Al marge de les actuacions per sorolls i incivisme, els agents han dut a terme altres 55 serveis que qualifiquen d'"humanitaris". Entre d'altres, l'atenció a deu persones per consum excessiu d'alcohol i nou més per altres patologies.

Deu persones ateses durant el castell

D'altra banda, la Creu Roja ha assistit una desena de persones durant l'espectacle pirotècnic de diumenge a la nit. Del total, quatre actuacions foren per lipotímies —tres dones i un home—, tres per cremades, un per l'entrada d'un cos estrany als ulls, un altre per intoxicació i una desena dona per ferides, segons el balanç de l'organització humanitària.

Per al castell nocturn Creu Roja ha mobilitzat dues ambulàncies de tipus C, quatre de tipus B, tres vehicles de transport i un de coordinació. Així mateix, ha comptat amb una posta sanitària. En total, treballen 35 membres de l'entitat: quinze tècnics en emergències sanitàries (TES), tres infermers, un metge, catorze socorristes i dos coordinadors.

També et pot interessar

stats