Tres platges de Castelló tancades al bany per prevenció per un trencament al clavegueram

Està prohibit banyar-se a les platges del Pinar, el Gurugú i el Serradal fins a que ho comunique l’ajuntament del municipi

Tanquen al bany la platja del Gurugú
Imatge d'arxiu de la platja del Gurugú tancada al bany / À Punt NTC

L'Ajuntament de Castelló ha informat mitjançant un comunicat oficial de la prohibició temporal del bany a les platges del Pinar, el Gurugú i el Serradal per prevenció.

Durant la matinada d’aquests dimarts, els serveis municipals han identificat un trencament en la infraestructura del col·lector de la xarxa de clavegueram que gestiona les aigües residuals del districte marítim i, en època estival, també aigües residuals de Benicàssim que, durant aquest període, excedeixen la capacitat de depuració de la seua estació depuradora.

L'Ajuntament de Castelló assenyala en el comunicat que ha desenvolupat una impulsió provisional per a gestionar i reconduir les aigües del terme municipal, però aquesta solució momentània ha sigut insuficient per a resoldre també el cabal procedent de Benicàssim, lamenten.

Actualment els serveis municipals de manteniment de clavegueram treballen d'urgència per a resoldre el trencament en la infraestructura el més prompte possible. Quan estiga reparat i es reòbriguen les platges, es comunicarà de forma oficial.

També et pot interessar

stats