Tres persones hospitalitzades per inhalació de fum en l'incendi d'un pis a Xàtiva

El foc ha començat al menjador d'un tercer pis i els veïns del pis de dalt han hagut de ser rescatats pels bombers.

Així ha quedat el menjador després de ser sufocat l'incendi pels bombers.

Tres veïns de Xàtiva (Costera) han sigut traslladats a l'hospital per inhalació de fum després de ser rescatats de l'incendi del pis on vivien. El foc s'ha iniciat en el menjador d'una vivenda en el tercer pis de l'edifici en el número 13 del carrer de Cerdà de Tallada de la localitat. 

El Consorci Provincial de Bombers de València i la policia han acudit al lloc dels fets després que les persones que vivien al pis de dalt (dos joves de 18 i 19 anys i sa mare) demanaren auxili pel balcó. Els bombers han hagut de rescatar-los del pis perquè les flames havien arribat al balcó i al replanell de la vivenda i no podien baixar. A pesar de la intensa columna de foc provocada per l'incendi que ha obligat a desatllotjar a tots els veïns de la finca, no s'han de lamentar danys personals encara que les tres persones atrapades en el quart pis han hagut de ser hospitalitzades per inhalació de fum. 

Al lloc de l'incendi s'han traslladat dotacions de bombers dels parcs de Xàtiva i Alzira. La causa del foc encara s'està investigant. 

També et pot interessar

stats