Mor una xiqueta de 10 anys en un accident de trànsit a l'entrada de Manises

El xoc entre els dos vehicles s'ha produït aquesta mitjanit en un túnel de l'N-220, fins on s'han mobilitzat tres dotacions de bombers i ambulàncies

Imatge d'un dels cotxes implicats
Imatge d'un dels cotxes implicats / Consorci Provincial de Bombers de València

Una xiqueta de 10 anys ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit on també han resultat ferides greus dues persones i lleu una tercera.

El sinistre ha tingut lloc en la carretera N-220 a Manises (Horta Sud), on han xocat frontalment dos vehicles. Els conductors han quedat atrapats i han hagut de ser excarcerats pels bombers, mentre que una tercera persona, menor, ja es trobava fora del vehicle a l'arribda dels bombers.

El succés s'ha produït a les 00:17 hores d'aquesta matinada i ha necessitat la mobilització de tres dotacions del Consorci de Bombers de València i de quatre ambulàncies per a atendre les persones afectades, segons fonts d'Emergències.

El Consorci de Bombers va rebre l'avís a les 00:21 hores i va mobilitzar tres dotacions dels parcs de Paterna, Torrent i Burjassot; un sergent de Paterna, un cap de zona i un oficial de guàrdia.

Actuació dels bombers a Manises
Actuació dels bombers a Manises / Consorci Provincial de Bombers de València

També et pot interessar

stats