Un matrimoni i el seu fill moren a Catarroja per una intoxicació de monòxid de carboni

La mala combustió en els elements de calefacció hauria causat el sinistre, on han mort dos homes i una dona, i dues mascotes, un gos i un gat 

Intervenció dels bombers a l'habitatge de Catarroja / Consorci Provincial de Bombers de València

Tres persones de la mateixa família, dos homes i una dona, han mort aquesta matinada a la població de Catarroja, a l’Horta Sud, per una possible intoxicació de monòxid de carboni en l’habitatge on residien, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València. 

L'origen del monòxid de carboni estaria en una mala combustió en els elements de calefacció, segons la mateixa font. 

Els bombers han rebut l’avís a les 02:30 h de la matinada, després que una familiar que havia accedit a l’habitatge alertara els serveis d’emergència. Fins al lloc,  s’hi han desplaçat bombers de Catarroja, del comandament de Torrent, un oficial del Consorci, així com agents de la policia local de Catarroja i de la Guàrdia Civil

Els bombers, amb equips de detecció de gasos, han realitzat els mesuraments corresponents i han ventilat la casa fins a confirmar que ja no es detectava la presència del gas.

Durant la inspecció de la casa s’hi han localitzat també sense vida dues mascotes, un gos i un gat.

L'Ajuntament decreta un dia de dol

L'Ajuntament de Catarroja ha decretat per a aquest diumenge un dia de dol d'oficial per la mort de tres veïns del municipi i dilluns farà concentració davant el consistori com a mostra de condol cap a la família.

A més, durant els pròxims dies, llançarà una campanya per a recordar la importància de mantindre en bon estat i en revisió permanent els aparells de gas, amb l'objectiu d'evitar situacions com les que han provocat aquest desgraciat accident, segons fonts municipals.

També et pot interessar

stats