Controlada la fuita d'amoníac al port de Gandia

Dues persones han hagut de ser traslladades a l'Hospital de Gandia

Bombers i agents de la Policia Local de Gandia treballen en el lloc dels fets
Bombers i agents de la Policia Local de Gandia treballen en el lloc dels fets / Consorci Provincial de Bombers de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
01 de novembre 2021 - 13:56 Actualitzat: 01 de novembre 2021 - 17:35

El Consorci de Bombers de València ha donat per controlada una fuita d'amoníac que s'ha registrat aquest dilluns al port de Gandia, a la Safor. Els bombers han rescatat dues persones que s'han vist afectades per la fuita d'amoníac i les ha traslladat a l'Hospital de Gandia, segons ha ampliat l'Autoritat Portuària de València, que gestiona aquest recinte portuari. Un dels afectats es troba en estat greu i el segon ha rebut l'alta, apunten les mencionades fonts. Una tercera persona s'ha vist afectada per aquesta fuita, segons amplia Emergències. El CICU s'ha desplaçat fins a la zona afectada dos SAMU i un SVB.

La planta de fabricació de gel està ubicada en la Llotja dels Pescadors de Gandia.

L'Autoritat Portuària de València ha donat per finalitzada l'emergència cap a les 14:30 hores. Així mateix el Centre de Coordinació d'Emergències ha desactivat el Pla d'Emergència Exterior.

Dos efectius inspeccionen una de les màquines de la fàbrica de gel afectada
Dos efectius inspeccionen una de les màquines de la fàbrica de gel afectada / Consorci Provincial de Bombers de València

L'accident s'ha registrat poc abans de les 12:30 hores. I poc abans de les 14 hores, els bombers han informat que "s'ha aconseguit tallar la fuita d’amoníac", que han ubicat a la sala de màquines de la zona de fabricació de gel, i que estan ventilant les instal·lacions.

També et pot interessar

stats