Tres morts i nou ferits en un accident amb més de 20 vehicles a Lleida

La intensa boira de matinada ha pogut desencadenar l'accident múltiple en l'autopista AP-2

La intensa boira que es registra en la zona ha pogut ser el desencadenant de l'accident múltiple
La intensa boira que es registra en la zona ha pogut ser el desencadenant de l'accident múltiple / Europa Press

Un accident de trànsit múltiple entre una vintena de vehicles ocorregut aquesta matinada en l'autopista AP-2 a l'altura del municipi de Castelldans (Lleida) ha provocat la defunció de tres persones —una menor d'edat— i nou ferides, una d'elles també menor d'edat que es troba en estat crític.

Segons han indicat els Mossos d'Esquadra, l'accident ha passat cap a les cinc la matinada en el punt quilomètric 156 de l'autopista AP-2, a l'altura del municipi de Castelldans, a la comarca de les Garrigues, i s'hi han vist implicats una vintena de vehicles, entre els quals, alguns camions.

La intensa boira que es registra en la zona ha pogut ser el desencadenant de l'accident múltiple, han indicat fonts dels bombers, ja que la poca visibilitat pot haver impedit als vehicles frenar a temps.

L'accident múltiple ha causat tres morts i nou ferits, un d'ells un menor que està en estat crític, mentre que hi ha una altra persona en estat greu i set lleus.

Tots els ferits han sigut traslladats pel SEM a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, excepte un de caràcter lleu a qui han atés en el CAP de Les Borges Blanques i dos atesos als quals han assistit en el lloc de l'accident.

També et pot interessar

stats