Tres morts en accidents de trànsit a la Comunitat Valenciana en menys de 24 hores

El primer va tindre lloc a última hora a Benidorm i el segon s'ha registrat al Pilar de la Foradada

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU a Alcant
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU a Alcant / Europa Press

Tres persones han mort en dos accidents de trànsit a la Comunitat Valenciana en menys de 24 hores. Els accidents s'han registrat a Benidorm (Marina Alta) i el Pilar de la Foradada (Baix Segura)

El primer dels sinistres va tindre lloc a última hora de dilluns a Benidorm, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Cap a les 23:55 hores es va produir un accident entre un cotxe i una moto a l'avinguda d'Estocolm de Benidorm. Fins allí es van desplaçar dues unitats del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB). Malgrat que es realitzaren diverses maniobres de recuperació a un dels homes implicats en l’accident, no va respondre i els serveis mèdics en certificaren la mort. No se sap l'edat perquè anava indocumentat. A l’altre home, de 39 anys, el van estabilitzar i el van traslladar per politraumatisme a l'Hospital de la Vila Joiosa.

A més, aquest dimarts dos homes han mort després de col·lidir un cotxe i una furgoneta en l'autopista AP-7, al terme municipal del Pilar de la Foradada, en un accident en què també ha resultat ferit un jove, segons el CICU. El sinistre s'ha produït al voltant de les 10:15 hores, quan un cotxe i una furgoneta han xocat frontalment a l'AP-7, a l'eixida del túnel del Pilar de la Foradada en sentit Múrcia.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat una unitat del SAMU i una del SVB, que han confirmat la defunció de dos homes, d'edat desconeguda. A més, ha resultat ferit un home de 23 anys que presentava contusió dorsal i l'han traslladat a l'Hospital de Torrevella. Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han extret els dos morts dels vehicles respectius i han netejat la calçada dels efectes de la col·lisió.

Un vehicle bolca a Castelló de la Plana

D’altra banda, aquest dimarts a migdia hi ha hagut un altre accident a Castelló de la Plana que, afortunadament, no ha deixat cap víctima mortal ni ferits greus.

També et pot interessar

stats