Controlat l’incendi declarat en la zona del Favaret, a Sagunt

Emergències ha establit la situació 1 del PEIF per afecció a béns no forestals

Efectius de bombers treballen en l'extinció de l'incendi forestal / Imatge de Bombers de València / Vídeo de Toni Galindo
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
03 de juny 2024 - 16:52 Actualitzat: 03 de juny 2024 - 22:36

El Consorci Provincial dels Bombers de València ha informat que l’incendi declarat este dilluns de vesprada a la zona del Favaret, a Sagunt (Camp de Morvedre), s’ha donat per estabilitzat a les 20:00 hores, i per controlat a les 22:36 hores.

Fins a sis mitjans aeris i catorze terrestres han treballat en l’extinció d’un foc, que ha generat una gran columna de fum visible a diversos quilòmetres de distància. En concret, el Centre de Coordinació d’Emergències ha informat que el dispositiu ha estat format al llarg de la vesprada per tres autobombes i quatre unitats —una d’elles helitransportada— dels Bombers Forestals de la Generalitat, sis mitjans aeris i tres dotacions, quatre brigades forestals i un capatàs forestal del Consorci Provincial dels Bombers de València. A més, a les 18:15 hores, s'han incorporat voluntaris de protecció civil de Nàquera. 

Emergències ha anunciat que s’ha establit la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF) per afecció a béns no forestals, tot i que havia avançat a les 16:55 hores que el foc evoluciona favorablement. 

També et pot interessar

stats