Tres minuts de silenci per a condemnar l’assassinat masclista d’Elx

Està previst que el presumpte assassí passe demà a disposició judicial.

VÍDEO | Tres minuts de silenci per a condemnar l’assassinat masclista d’Elx

Els membres del Consell han guardat tres minuts de silenci davant la porta de l’Ajuntament de Montanejos, on fan el primer seminari de la legislatura, per a condemnar l’últim crim masclista d’Elx on un home va matar presumptament la seua dona de 47 anys. Està previst que el presumpte assassí passe demà a disposició judicial. 

Des que va començar l’any 31 dones, 5 a la Comunitat Valenciana, han mort assassinades per les seues parelles o exparelles; 1.006 des que van començar a registrar-se les estadístiques el 2003.

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l’adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats