Tres mesos sense rastre de Marta Calvo

La investigació policial se centra a l'abocador de Dosaigües.

La investigació policial se centra a l'abocador de Dosaigües.
La investigació policial se centra a l'abocador de Dosaigües.

El passat 7 de novembre se li va perdre la pista a Marta Calvo, una jove d'Estivella (Camp de Morvedre), després de citar-se en una vivenda de Manuel (Ribera Alta) amb Jorge Ignacio Palma, autor confés de l'esquarterament de la xica.

Des d'aleshores la investigació policial s'ha centrat en aquest habitatge, llogat per Jorge Ignacio, i a l'abocador de Dosaigües (Foia de Bunyol), lloc on haurien acabat les restes de Marta segons el testimoni del detingut.

La Guàrdia Civil continua buscant-les en el marc d'un operatiu que contempla la inspecció d'un ampli perímetre de fems semisoterrats. "Desgraciadament, seguim sense notícies, és el que més angoixa la família", va dir el portaveu de la família materna de Marta, Mariano Navarro, qui espera que "isca alguna cosa que puga fer un gir a la situació, que els permeta tancar un capítol i abordar el següent".

Segons el diari Las Provincias, el presumpte autor del crim, que es troba en presó provisional, comunicada i sense fiança des del passat 6 de desembre, va demanar al jutge una anàlisi toxicològica. Sol·licita un informe psiquiàtric amb la finalitat de determinar si l'elevada ingesta de cocaïna va poder provocar-li un brot psicòtic.

També et pot interessar

stats