Tres ferits per enganxada en el segon correbou de la Fira d'Onda

En només dos dies s'han lesionat quatre persones en ser cornejades i una està greu en l'UCI, però evoluciona favorablement

Un moment del segon correbou de la Fira d'Onda, aquets divendres
Un moment del segon correbou de la Fira d'Onda, aquets divendres / Ajuntament d'Onda

Tres persones han resultat ferides aquest divendres després de patir enganxades en el segon correbous de la Fira d'Onda, segons han confirmat a À Punt fonts de l'Hospital de la Plana. El primer accident ha tingut lloc durant l'entrada i els altres dos durant la solta posterior, i tots s'han produït en una franja temporal de només una hora. Les tres víctimes han sigut ateses a la infermeria del recinte taurí per lesions de diversa consideració i s'espera que dos ingressen al centre hospitalari.

El correbou de hui era el segon dels tres programats en les festes que se celebren aquests dies a Onda i ha tornat a ser insòlitament llarg amb 28 minuts. Patrocinat per la penya Guarismo 2, comptava amb tres bous de la ramaderia Couto de Fornilhos i tres més de Santa Teresa.

En només dos dies s'han produït quatre ferits en aquests actes, el més greu dijous, durant el primer correbou. Es tracta d'un joneguer de Faura que es troba ingressat en la unitat de cures intensives de l'Hospital de la Plana de Vila-real després de ser cornejat i té una perforació al fetge i fractures en dues costelles. Afortunadament, el pronòstic és favorable i la previsió és traslladar-lo a planta aquesta vesprada, han assenyalat fonts del centre sanitari.

La temporada de bous al carrer del 2022 a la Comunitat Valenciana és la més accidentada des que hi ha registres. Enguany s'han produït nou víctimes mortals i 300 ferits en actes taurins, el rècord històric.

També et pot interessar

stats