Tres ferits en caure del sostre en pocs minuts i pocs quilòmetres de diferència

Tres accidents a Canet lo Roig, l’Alcora i Onda deixen tres homes lesionats. El més greu és un ancià de 70 anys que es va precipitar quan reparava la teulada del mas

Hospital General de Castelló
Hospital General de Castelló / À Punt NTC

Tres caigudes des del sostre en només pocs minuts i pocs quilòmetres de diferència. Van ser les emergències que van haver d’atendre aquest dilluns els serveis sanitaris de l'Alcalatén, la Plana Baixa i el Baix Maestrat. En només unes hores de diferència, tres homes van resultar ferits en caure des de la coberta on estaven.

Els tres accidents es produïen amb a penes dues hores de diferència. El ferit més greu és un home de 70 anys que ha caigut per un forat des del sostre del seu mas a Canet lo Roig. El ferit estava reparant la coberta quan es va precipitar per un forat. Inicialment, va rebre atenció sanitària al lloc dels fets i, una vegada estabilitzat, ha sigut evacuat en helicòpter fins a l'Hospital General de Castelló.

Un altre accident, en aquest cas laboral, tenia lloc també aquest dilluns a l'Alcora, on un operari de 22 anys ha caigut des de vora sis metres des de la coberta de l'empresa on treballava. També l'han traslladat al General de Castelló. Les lesions inicials apuntaven a politraumatismes.

Per últim, el tercer sinistre de semblants característiques s'ha produït a Onda. Ací la víctima ha sigut un treballador de 48 anys, que ha caigut del terrat de l'empresa des d'uns tres metres d'alt. Els serveis mèdics l'han traslladat a l'Hospital de Vila-Real. 

També et pot interessar

stats