Tres exjugadors de l’Arandina, a juí per agressió sexual a una menor

El juí és a porta tancada per a evitar el contacte entre la víctima i els seus familiars amb els encausats.

VÍDEO | Tres exjugadors de l’Arandina, a juí per agressió sexual a una menor
21 de novembre 2019 - 17:37

Tres exjugadors de l’Arandina Club de Futbol se senten aquest dijous al banc dels acusats de l'Audiència Provincial de Burgos. Els acusen d’agredir sexualment una jove de 16 anys i s'enfronten a una petició de penes per part de la Fiscalia que sumen 118 anys de presó.

El president de la sala que jutja el cas ha decidit que la vista es duga a terme íntegrament a porta tancada per a evitar el contacte entre la víctima i els seus familiars amb els encausats.

El ministeri públic dirigeix el seu escrit de qualificació provisional contra els processaments Carlos Cuadrado, Lluite, de 24 anys; Víctor Rodríguez, Viti, de 22, i Raúl Calvo, de 19. A tots els van detindre al desembre del 2017 per fets suposadament ocorreguts un mes abans.

L'acusació pública considera que des de setembre del 2017 els tres processats, Carlos Cuadrado, Víctor Rodríguez i Raúl Calvo, mantenien contactes a través del telèfon i les xarxes socials, sobretot per WhatsApp, amb una adolescent de 16 anys, amb la finalitat de convéncer-la per a mantindre relacions sexuals amb ells.

Va ser el 24 de novembre del 2017 quan la menor va acudir al domicili dels tres encausats on suposadament va ser obligada a mantindre relacions sexuals amb tots ells a la sala de la casa per a, tot seguir, ser obligada per un d'ells a mantindre una altra relació sexual en un dormitori del pis. 

Per al ministeri públic, els fets constitueixen un delicte contra la llibertat sexual, un delicte continuat d'agressió sexual a una menor i dos delictes més d'agressió sexual.

També et pot interessar

stats