Tres dones més acusen de delictes sexuals un dels detinguts de la 'manada' de Callosa d'en Sarrià

L'home de 22 anys a qui atribueixen les acusacions assegura que no recorda res del que va ocórrer la Nit de Cap d'Any.

Moment del pas a disposició judicial d'un dels detinguts
Moment del pas a disposició judicial d'un dels detinguts

La Guàrdia Civil investiga tres denúncies per diversos delictes sexuals contra un dels quatre detinguts per la presumpta violació en grup a una jove de 19 anys a Callosa d'en Sarrià, a la Marina Baixa, durant la Nit de Cap d'Any

Les tres víctimes centren les seues acusacions contra el detingut de 22 anys, que ja té antecedents per violència de gènere i abusos sexuals a una menor.  

La primera denunciant és una menor de 17 anys que va acudir a la Guàrdia Civil l'endemà que es coneguera la detenció de l'home. Els fets es remunten a l'octubre passat, quan segons la víctima, aquest individu va intentar introduir-la al seu domicili a la força, sense èxit, per a mantindre relacions sexuals. La Guàrdia Civil investiga el cas com un delicte contra la llibertat sexual.

En una denúncia posterior, una segona dona, de 22 anys, ha denunciat que el detingut i una altra persona l'adormiren al seu domicili per a abusar d'ella. Els fets van tindre lloc ara fa un any, el gener de 2018.

Els agents també han rebut la denúncia d'una exparella de l'home, que l'acusa de forçar-la a tindre relacions sexuals durant un viatge amb uns amics el juny passat. La investigació s'ha estés a les persones que acompanyaven la vícitma, que té 18 anys, perquè corroboren els fets. 

Precisament, el delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assegurat que els indicis de la investigació policial apunten que "hi poden haver més fets delictius i més persones implicades". El cas, sota secret de sumari, "donarà fruits" aquesta setmana, ha afirmat. 

El detingut de 22 anys diu que no recorda res

D'altra banda, el detingut de 22 anys, al qual fan referència les denúncies de les tres noves possibles víctimes, assegura que no recorda res del que va ocórrer la nit de la suposada violació a Callosa d'en Sarrià perquè havia consumit cocaïna i havia ingerit alcohol "en una quantitat exagerada", segons ha confirmat la seua advocada. L'home està a la presó de Fontcalent, a Alacant, de manera preventiva des del dissabte 5 de gener. 

També et pot interessar

stats