Tres detinguts per una agressió sexual i robatori amb violència a Màlaga

Els fets van succeir a l'agost en una zona d'aparcaments d'Algarrobo mentre la dona col·locava al fill, de tres mesos, en el cotxe.

Revòlver amb el qual van amenaçar una dona a Màlaga
Revòlver amb el qual van amenaçar una dona a Màlaga / Europa Press

Agents de la Guàrdia Civil han detingut tres persones com a presumptes autores dels delictes d'agressió sexual i robatori amb violència ocorreguts a la localitat malaguenya d'Algarrobo. Els tres detinguts han passat a disposició de l'autoritat judicial que ha decretat l'ingrés a la presó de tots ells.

Els fets van tindre lloc el mes d'agost passat quan una dona, que es trobava en un descampat utilitzat com a aparcament, va ser sorpresa per tres individus mentre col·locava el fill de tres mesos en la cadira de seguretat del vehicle.

Llavors, un dels agressors, "de manera reiterada i violenta", segons ha informat la Guàrdia Civil, va fer tocaments a la víctima mentre un altre l'apuntava amb un revòlver a la cara. Un tercer li va llevar les dues bosses que portava i que contenien documentació, diners i efectes personals i l'amenaçava de matar-la a ella i la seua família si els denunciava.

Després de tindre coneixement dels fets, es va iniciar una investigació que ha permés la total identificació dels tres agressors, dels quals s'han escorcollat els  domicilis i s'hi han confiscat diverses armes, entre les quals hi ha el revòlver detonador amb què es va perpetrar el delicte.

També et pot interessar

stats