Tres detinguts per atacar dos homes davall d'un pont del vell llit del Túria

Els dos ferits han sigut traslladats en ambulància a l'Hospital General de València

EuropaPress 4787763 unidad samu svb respectivamente
Vehicles d'emergència sanitària, en una imatge d'arxiu / TCastro

La Policia Nacional ha detingut este dimecres tres homes de 29, 26 i 20 anys per presumptament agredir dos persones de 29 i 28 en el transcurs d'una baralla sota un dels ponts de l'antic llit del Túria, a la ciutat de València, segons fonts policials. Els dos homes ferits d'arma blanca han requerit atenció sanitària per ferides, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Una baralla entre diverses persones que pernocten en un assentament sota este pont ha sigut el detonant de les detencions.

Els fets han ocorregut poc abans de les 11 hores, moment en què s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir dos homes ferits en l'avinguda de Tirso de Molina de València. Fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

L'equip mèdic del SAMU ha assistit dos homes, un d'ells de 28 anys i de l'altre es desconeix l'edat en anar indocumentat. Un dels homes presenta una ferida a la cama i un altre ha patit una punxada en el gluti. Els dos han sigut traslladats en l'ambulància SVB a l'hospital General de València.

També et pot interessar

stats