Tres detinguts i 58 quilos de marihuana confiscats en una operació de la Guàrdia Civil a Almussafes

En el registre es van intervenir més de 400 plantes de marihuana i quasi 300 esqueixos, el pesatge dels quals va ascendir a 58 quilograms

Plante de marihuana en una de les naus industrials detectades
Plantació de marihuana en una de les naus industrials detectades / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Almussafes (Ribera Baixa) ha confiscat 58 quilograms de marihuana en un registre practicat en dos naus industrials en un polígon de la localitat de Benifaió i ha detingut tres persones. Els detinguts tenen entre 45 anys i 67 anys i són de nacionalitat espanyola.

La Guàrdia Civil d'Almussafes va comprovar que s'havien llogat dos naus industrials en un polígon de Benifaió (Ribera Alta) en les quals s'estava duent a terme el cultiu de plantes de marihuana.

La primera detenció es va efectuar després del registre d'una furgoneta que eixia d'una de les esmentades naus industrials carregada amb 30 plantes de marihuana i 110 esqueixos.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil d'Almussafes en les dos naus industrials, es van intervenir més de 400 plantes de marihuana i quasi 300 esqueixos, el pesatge dels quals va ascendir a 58 quilograms, així com els utensilis i maquinària necessaris per a dur a terme aquest cultiu. També s'han confiscat dos vehicles. En realitzar l'escorcoll els agents de la Guàrdia Civil es van adonar que per a dur a terme el cultiu de la droga s'havia procedit a una manipulació de la xarxa elèctrica general per part dels suposats autors.

Als detinguts se'ls imputen delictes contra la salut pública (cultiu o elaboració de droga) i el delicte de defraudació de fluid elèctric. Les diligències s'han lliurat en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Carlet.

També et pot interessar

stats