Tres detencions per violència masclista en 24 hores

Dos han sigut a Alacant, per violència i trencament de l'orde d'allunyament, i l'altra a València, per abusos sexuals a una menor.

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Local d'Alacant
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Local d'Alacant / Policia Local d'Alacant

Durant la matinada d'aquest diumenge, la Policia Local d'Alacant ha detingut un home per violar l'orde d'allunyament. Els agents van ser alertats a través del 112 per la discussió de la parella. L'home, en veure aparéixer els agents, va eixir fugint, però els agents aconseguiren interceptar-lo i el van detindre en comprovar que tenia en vigor una orde d'allunyament.

Aquest dissabte, també a Alacant la Policia Local ha detingut un home de 50 anys per un delicte de violència de gènere en agredir, presumptament, la dona. La detenció es va produir quan els agents van rebre a través del 112 l’avís d’una agressió a una dona en l'avinguda del Pare Esplà. En arribar al lloc els agents van ser testimoni de l'agressió i la dona presentava hematomes a la cara.

Detenen un home a València per abusar de la neta de la parella

La Policia Nacional ha detingut aquest dissabte a València un home de 42 anys per, presumptament, abusar sexualment de la neta de la parella, una xiqueta de sis anys. La investigació es va iniciar quan la policia va tindre coneixement dels abusos a la menor per part d'un home. Els agents aconseguiren esbrinar la identitat de l'home que es va presentar en dependències policials en saber que el buscava la policia. El detingut, que no té antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats