Les tres banderes blaves onegen des d'aquest dimarts a les platges de Castelló

La capital de la Plana ha aconseguit revalidar les mateixes banderes, i així queda certificada la qualitat de l'aigua i de les instal·lacions.

La hissada de la bandera blava s'ha realitzat aquest dimarts
La hissada de la bandera blava s'ha realitzat aquest dimarts / ÀP
02 de juliol 2019 - 15:05

Les tres banderes blaves de les platges del Pinar, el Gurugú i el Serradal, onegen des d'aquest dimarts 2 de juliol, a les platges de Castelló. A la hissada simbòlica de les banderes ha assisit l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada de representants de l'equip de govern municipal.

Castelló ha aconseguit per quart any consecutiu banderes blaves en aquestes tres platges. L'alcaldessa ha manifestat que això demostra la qualitat que tenen les platges castellonenques i també les excel·lents condicions de les instal·lacions.

La gent que ha estat a la platja en el moment de la hissada ho ha corroborat. Així, una veïna ha explicat:  "és un gust vindre a la platja del Pinar perquè té molta amplària d'arena, l'aigua de la mar està molt neta i a més és una platja molt tranquil·la, molt familiar".

Una de les hissades de la bandera s'ha fet en la platja del Gurugú. Com en anys anteriors, el consistori ha decidit triar a l'atzar diversos estiuejants de la platja perquè hi participen. 

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat l'esforç del consistori per mantindre la qualitat de les platges de la capital de la Plana. En total, les comarques del nord tenen enguany 30 banderes blaves.

També et pot interessar

stats