Tres anys de presó per atropellar un guàrdia civil a Elda

L'Audiència d'Alacant ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat pel condemnat, la defensa del qual en demanava l'absolució.

Tres anys de presó per atropellar un guàrdia civil a Elda
Tres anys de presó per atropellar un guàrdia civil a Elda

L'Audiència d'Alacant ha confirmat la condemna a tres anys i un dia de presó imposada per un jutjat penal a un home que va atropellar un agent de la Guàrdia Civil en un depòsit de ferralla d'Elda, a qui va deixar ferit.

Els fets van passar al març del 2015, quan el guàrdia va fer l'alto als ocupants del cotxe perquè s'identificaren, però aquests van emprendre la fugida i el van envestir. Un jutjat penal d'Alacant va condemnar l'any passat el conductor que va protagonitzar l'atropellament, a més, a indemnitzar la víctima amb 320 euros, com a autor d'un delicte d'atemptat amb instrument perillós.

L'Audiència Provincial ha confirmat ara la sentència després de desestimar el recurs d'apel·lació presentat pel condemnat. La defensa al·legava que no havia quedat acreditat que l'acusat haguera envestit de manera conscient l'agent, per la qual cosa en demanava l'absolució.

També et pot interessar

stats