Fins a tres anys d'internament per als menors que violaren una xica a la Marina Alta

La jutgessa del cas els condemna a penes menors de les que demanaven la família i la Fiscalia.

Fins a tres anys d\'internament per als menors que violaren una xica a la Marina Alta
Fins a tres anys d'internament per als menors que violaren una xica a la Marina Alta

Condemnats els tres menors acusats de violar en grup una companya d'institut, també menor, a la Marina Alta. La jutgessa els ha imposat penes màximes de tres anys d'internament, menys del que demanava la família de la víctima i la Fiscalia. 

La sentència considera provats els fets, que van passar al juliol de l'any passat i que es van denunciar al març d'enguany, però rebaixa les penes sol·licitades per les acusacions. Al que consideren cap del grup, per a qui demanaven cinc anys d'internament, el condemnen finalment a tres, i als altres dos acusats que van participar en l'agressió sexual, a dos anys i mig. A un quart acusat, que va gravar la violació i estava sota arrest domiciliari, el condemnen a dos anys d'internament. 

A més, una vegada complisquen les penes, tots ells hauran de passar dos anys en llibertat vigilada i no podran acostar-se a la víctima ni comunicar-se amb ella. La jutgessa també els condemna a indemnitzar la xica amb 12.000 euros pels danys psicològics, molt menys dels 100.000 que demanava la família, que estudia recórrer contra la sentència. La defensa dels acusats també es planteja presentar un recurs, ja que demanava l'absolució.

També et pot interessar

stats