Més de trenta de municipis mantenen per a divendres la suspensió de classes pel temporal

Educació recomana que la ciutadania s'informe directament pels canals oficials dels seus ajuntaments.

La carretera CV-803 que uneix Banyeres de Mariola i Onil tallada al trànsit per la neu
La carretera CV-803 que uneix Banyeres de Mariola i Onil tallada al trànsit per la neu / Morell (Efe)

Un total de 32 ajuntaments han comunicat a la Conselleria d'Educació que mantindran la suspensió de les classes en tots els centres educatius dels seus municipis a conseqüència del temporal de pluja i neu a la Comunitat Valenciana. La mesura afectarà afectarà uns 25.230 alumnes.

La cancel·lació de les classes ha afectat aquest dijous uns 30.900 alumnes d'Infantil, Primària, Educació Especial, Batxillerat i Formació Professional, segons ha informat la Conselleria d'Educació.

A la província d’Alacant, són huit les localitats que han anunciant que cancel·len les classes divendres: Alfafara, Beniarrés, Ibi, el Camp de Mirra, Muro d'Alcoi, Onil, l'Orxa, Saix i Villena. A la província de Castelló: Barraques, Begís, Xèrica, Cinctorres, el Portell de Morella, Toràs, el Toro i Viver, amb un total d'uns 800 alumnes afectats. A la província de València han sigut 18 els municipis que han decidit tancar els centres educatius: Ademús, Alpont, Bocairent, Camporrobles, Canals, Cases Baixes, la Font de la Figuera, Fuenterrobles, la Llosa de Ranes, Navarrés, Requena, Utiel i Venta del Moro.

Educació recomana, per a més seguretat, que la ciutadania s'informe directament pels canals oficials dels seus ajuntaments sobre la suspensió de classes per a divendres en els municipis afectats per la neu, ja que aquesta llista pot variar segons l'evolució meteorològica.

També et pot interessar

stats