El trencament d'una catenària talla les línies 1 i 3 del Tram d'Alacant i afecta més de 5.000 usuaris

L'avaria s'ha produït a l'altura de Mutxavista, al Campello, i el trasllat dels passatgers es fa en autobusos mentre es repara la línia.

Tasques de reparació de la catenària del Tram que s'ha trencat a Alacant

El trencament d'una catenària del Tram d'Alacant està complicant durant aquest dijous el transport amb tramvia a la ciutat i la seua zona metropolitana. L'incident ha tingut lloc a l'altura de la platja de Mutxavista, al terme municipal del Campello, i ha causat el tall de la Línia 1, que circula entre Alacant i Benidorm, i de la Línia 3, que connecta Alacant i el Campello. El trasllat dels passatgers s'està fent amb autobusos. L'incident ha afectat més de 5.000 persones.

Aquesta incidència afecta també la Línia 2, que arriba al campus de la Universitat d'Alacant a Sant Vicent del Raspeig, i la Línia 4, que arriba fins a la platja de Sant Joan, ja que els trens circulen amb retard. Les reparacions que fan els tècnics per a tonar a la normalitat han continuat al llarg d'aquest dijous i està previst que el servei es restablisca completament al llarg de la vesprada.

També et pot interessar

stats