Reobri la platja de l'Arenal de Calp, tancada pel trencament de dos col·lectors

La zona de la desembocadura del riu ha estat unes hores tancada per si arribaven les aigües residuals de les conduccions avariades de matinada

La platja de l'Arenal, al nucli urbà, en una imatge d'arxiu
La platja de l'Arenal, al nucli urbà de Calp, en una imatge d'arxiu / Turisme de Calp

La platja de l'Arenal de Calp (Marina Alta), que ha estat tancada aquest dilluns de matí pel trencament de dos col·lectors que condueixen les aigües residuals fins a l’estació depuradora, ja s'ha reobert per als banyistes. A primera hora del matí el consistori havia tancat un tram, concretament el de la desembocadura del riu, entre els edificis Riu i Capri. 

El consistori ha adoptat aquesta mesura perquè el cabal de la canalització podia augmentar i podien eixir aigües residuals en determinats punts, com al carrer de La Niña. Tot i que les obres de reparació d’aquesta conducció han començat de bon matí, l’Ajuntament fins i tot ha posat arena per a contindre les aigües residuals que pogueren escapar-se i evitar que aquestes aigües brutes arribaren a la platja. 

Els col·lectors s’han trencat “de manera pràcticament simultània”, un fet que des d’Aigües de Calp veuen prou “remot”. Per això, l’Ajuntament ha avançat que “en els pròxims dies s'estudiaran les condicions en què s'ha produït el trencament”.

També et pot interessar

stats