Els treballadors de l'Hospital de Torrevella reclamen a València negociar-ne la reversió

Vora cent representants de la plantilla es concentren davant les Corts per a demanar una reunió amb la consellera de Sanitat.

Treballadors de l'hospital de Torrevella, aquest dilluns, a València
Treballadors de l'hospital de Torrevella, aquest dilluns, a València

Vora un centenar de treballadors de l'Hospital de Torrevella s'han concentrat aquest dilluns de matí a les portes de les Corts. Els treballadors demanen una reunió amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, perquè els informe sobre el futur de la plantilla davant la reversió de l'hospital. El Departament de Salut de Torrevella, actualment gestionat per Ribera Salud, tornarà al sistema públic en acabar aquesta concessió, l'octubre del 2021.

Els treballadors han fet coincidir la protesta amb la intervenció del president de la Generalitat, Ximo Puig, a les Corts, amb motiu de la primera jornada del debat de política general. Han lamentat l'actitud “covarda” del president, ja que asseguren que ha evitat entrar per la porta principal, on es trobaven concentrats, i ha accedit a l'edifici per la posterior.

La consellera de Sanitat va anunciar el juny passat que l'Hospital de Torrevella passarà a la gestió pública el 15 d'octubre de 2021, quan finalitza la concessió al grup Ribera Salud. Serà el segon hospital que torne a la gestió pública a la Comunitat Valenciana després que, al final del març del 2018, l'Hospital de la Ribera iniciara aquesta política de reversió.

També et pot interessar

stats