Els treballadors de l'Hospital de Dénia es mobilitzen per millores laborals

Reclamen l'incompliment del conveni de 2014 i l'impagament dels complements salarials.

Els treballadors de l\'Hospital de Dénia es mobilitzen per millores laborals
Els treballadors de l'Hospital de Dénia es mobilitzen per millores laborals

Els treballadors de l'Hospital de Dénia s'han mobilitzat per a reclamar una millora en les condicions laborals i exigir que es concrete de forma definitiva el procés de reversió per a tornar la gestió de l'àrea de salut a la sanitat pública. Volen arribar al procés de reversió de l'hospital amb les mateixes condicions laborals que els treballadors de l'administració. 

En la protesta que ha tingut lloc a les portes del centre Marina Salut han insistit que volen arribar al procés de reversió de l'hospital amb les mateixes condicions laborals que els treballadors de l'administració, i reclamen a l'empresa el compliment del conveni laboral firmat el 2014.

La convocatòria cridava vora mil treballadors i treballadores a una assemblea en què s'ha parlat d'aquest conveni, congelat des del 2015, i s'ha tractat la falta d'aplicació dels incentius de la carrera professional, dels quals també han criticat la falta de pagament. Es tracta de complements salarials que la Conselleria de Sanitat ja paga als funcionaris i també als interins del sistema públic de salut.

Una vegada acabada l'assemblea, els treballadors s'han concentrat a les portes de l'hospital i, a més, traslladaran les mobilitzacions a València el 30 de gener, on tenen previst manifestar-se davant de la Conselleria de Sanitat.

També et pot interessar

stats