Els treballadors de l'EMT no descarten aturades totals en Falles si no hi ha acord amb l'empresa

Així ho ha comunicat a ‘Les notícies del matí’ el president del comité d'empresa.

Els treballadors de l'EMT no descarten aturades totals en Falles si no hi ha acord amb l'empresa | À Punt.
Els treballadors de l'EMT no descarten aturades totals en Falles si no hi ha acord amb l'empresa | À Punt.

Aquest dimarts, nova jornada de vaga a Metrovalència, al Tram d'Alacant i als autobusos urbans de València, a l'EMT. La primera parada del dia ha tingut lloc de les set a les nou hores del matí i la pròxima serà aquesta vesprada entre les cinc  les set hores. 

En Les notícies del matí Adolfo Cruz, president del comité d'empresa de l'EMT, ha assenyalat que les aturades parcials estan motivades pel desacord amb l'empresa municipal de transports sobre el pla de prejubilació "al qual no ens podem acollir segons el gerent" i perquè "enguany no tindrem la pujada salarial que ens pertoca perquè no hi ha acord".

Pròximes mobilitzacions

Segons Adolfo Cruz, les pròximes mobilitzacions estan previstes per als dies 4, 12, 20 i 27 de febrer, amb un 70% de serveis mínims. Cruz ha advertit que no descarten fer aturades totals en Falles si no hi ha acord".

Així, desplaçar-se en aquests intervals a València serà especialment complicat. Però també a Alacant on el Tram només funcionarà amb serveis mínims de les 13 a les 15 hores de la vesprada.

També et pot interessar

stats