Treballadors de Google protesten per l'actitud de l'empresa davant les denúncies per assetjament sexual

Vagues després de conéixer que el gegant tecnològic hauria protegit el creador d'Android.

Treballadors de Google es manifesten a tot el món
Treballadors de Google es manifesten a tot el món / Efe

Treballadors de Google arreu del món protesten aquest dijous per la gestió de l'empresa davant casos d'assetjament sexual, després de conéixer-se que el gegant tecnològic va protegir el creador d’Android, Andy Rubin, després d'una denúncia. 

La informació, que va donar a conéixer fa una setmana el diari The New York Times, ha portat a la convocatòria de vagues a les 11.10, hora local, en cadascuna de les oficines que té la companyia als diferents continents. 

Segons una informació d’aquest diari nord-americà, Google va protegir Rubin després de ser acusat d'una conducta sexual inadequada que es va considerar "creïble". La companyia, a més, va compensar la seua eixida de l'empresa el 2014 amb una indemnització de 90 milions de dòlars, segons aquest mateix diari.

Després de la commoció causada per la publicació, el conseller delegat de Google, Sundar Pichai, va asseverar que la companyia havia acomiadat 48 persones per mala conducta sexual els dos últims anys i "cap" havia rebut compensació econòmica.

També et pot interessar

stats