Un treballador mor en l'enfonsament d'un dipòsit d'aigua en una fàbrica a la Pobla de Farnals

Els bombers i sanitaris han trobat el cos sense vida de l'operari una hora després de l'accident laboral

La fàbrica on s'ha registrat l'accident laboral a la Pobla de Farnals
La fàbrica on s'ha registrat l'accident laboral a la Pobla de Farnals / Joan Miquel Llopis
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
28 de juny 2022 - 18:59 Actualitzat: 28 de juny 2022 - 21:08

L'enfonsament d'un dipòsit d'aigua en una fàbrica de fruita de la Pobla de Farnals, a l'Horta Nord, s'ha cobrat la vida d'un treballador de 64 anys, segons han confirmat fonts municipals. L'accident ha ocorregut mentre es realitzaven tasques de manteniment a la planta.

La Policia Local i efectius del Consorci de Bombers de València han localitzat el treballador després de més d'una hora de recerca.

El Centre de Coordinació d'Emergències ha detallat que s'han mobilitzat fins al lloc dels fets tres dotacions de bombers i dues ambulàncies.

Poc abans d'aparéixer l'operari, l'alcalde de la Pobla de Farnals, Enric Palanca Torres, havia explicat a À Punt NTC que els esforços se centraven a localitzar al treballador desaparegut. "Tot apunta que estaven fent tasques de manteniment i que ha col·lapsat (el dipòsit)", ha ampliat. 

Una imatge de la fàbrica i el dipòsit
Una imatge de la fàbrica i el dipòsit / Google Maps (Europa Press)

Tres dotacions de bombers Sagunt, la Pobla de Farnals i Montcada, així com la Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes del Consorci han estat treballant per a localitzar el treballador desaparegut, segons ha ampliat el Consorci Provincial de Bombers de València en el seu compte de Twitter.

També et pot interessar

stats