Treballadors d’hemodiàlisi de centres concertats demanen que se’ls reconega l’experiència en la sanitat pública

Consideren que la baremació per a entrar en la sanitat pública ha de ser la mateixa que els seus companys d’hospitals i centres públics.

Treballadors d’hemodiàlisi de centres concertats demanen que se’ls reconega l’experiència en la sanitat pública

Un total de 372 professionals d’hemodiàlisi de diferents categories (nefròlegs, metges, infermers i tècnics) s’han unit mitjançant un advocat per a sol·licitar a la Conselleria de Sanitat que canvie la baremació de la borsa sanitària pública i els reconega la seua experiència en centres concertats com es feia fins al 2004.

Des que va acabar el concert d’hemodiàlisi a la Comunitat Valenciana i la Conselleria de Sanitat va iniciar un nou concurs, els treballadors d’hemodiàlisi de centres concertats temen pel seu futur. L’experiència no se’ls barema com als treballadors públics a l’hora d’entrar en la borsa de treball de Sanitat i tampoc tenen la subrogació garantida amb les noves empreses concessionàries.

El concurs va començar el 2016 i ha de completar-se abans que acabe la legislatura. Encara queden deserts quatre àmbits sanitaris: La Fe, Hospital General de València, Arnau i Vinaròs.

També et pot interessar

stats