Transports tancarà la línia de tren que uneix Utiel amb Conca

El veïnat de Camporrobles utilitza aquesta línia diàriament i l’ajuntament en reclamarà la continuació al ministeri

El Ministeri de Transports ha comunicat el tancament definitiu de la línia de tren que uneix Utiel amb Conca / À Punt NTC

El Ministeri de Transports va comunicar aquest dijous de vesprada el tancament definitiu de la línia de tren que uneix Utiel amb Conca amb l'argument, entre altres, de la falta de rendibilitat econòmica i social. 

Aquesta decisió deixa sense servei ferroviari el veïnat de Camporrobles (Plana d’Utiel-Requena), que està en peu de guerra perquè necessita el tren pràcticament per a tot. Per això ja han mostrat la disconformitat mitjançant una concentració espontània a les portes de l’estació. 

L’alcaldessa del municipi, Inmaculada Alemany, ha informat a À Punt que des del consistori ja s’han posat en contacte amb la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per elaborar un document conjunt en què es defenga la necessitat d’aquesta línia de tren. A més, l’ajuntament presentarà una queixa al Ministeri de forma individual perquè consideren que la falta de rendibilitat econòmica es deu als horaris "poc pràctics" i que no s’ha tingut en compte l'opinió de la ciutadania a l’hora de valorar-ne la rendibilitat social. "És un insult a totes les veïnes i els veïns", ha rematat l’alcaldessa. 

També et pot interessar

stats