Els transportistes portuaris es concentren al Parc Logístic de Riba-roja

Denuncien els riscos que té aquest depòsit de contenidors i el seu estat d'abandonament.

VÍDEO | Els transportistes portuaris es concentren al Parc Logístic de Riba-roja

L'Associació Professional del Transport per Contenidor de la Comunitat Valenciana, Transcont CV, s'ha concentrat aquesta vesprada al Parc Logístic de Riba-roja. Denuncien els riscos per a la seguretat de la circulació que té aquest depòsit de contenidors, pels col·lapses que genera i també el seu estat d'abandonament. A la mobilització de hui s'uneixen més en les pròximes setmanes i no descarten emprendre més accions si no s'arriba a una solució.

Consideren que és "un autèntic parany" que, a més de col·lapsar el parc, "impedeix l'accés a vehicles d'emergència en cas d'accident". A més de la mobilització de hui, els transportistes tornaran a concentrar-se el 27 i 28 de març, i el 3 i 4 d'abril. Amb les protestes, volen cridar l'atenció sobre el risc que té per a la seguretat dels professionals que estiguen sotmesos a "llargues i tenses hores d'espera" que es produeixen diàriament a la superfície d'un parc logístic "mal dissenyat".

A banda de les mobilitzacions, Transcont no descarta emprendre noves mesures "si no s'aconsegueixen acords que permeten dignificar les condicions de treball de centenars de persones que es veuen abocades, dia a dia, a entrar en un autèntic parany".

També et pot interessar

stats