Els transportistes de la Comunitat Valenciana s'oposen al pagament per l'ús de les autopistes

Així mateix, rebutgen el desviament obligatori de camions per les autopistes de peatge.

Els transportistes de la Comunitat Valenciana rebutgen el pagament per ús de les autopistes.
Els transportistes de la Comunitat Valenciana rebutgen el pagament per ús de les autopistes. / Efe

La Federació Valenciana d'Empresaris del Transport (FVET) ha mostrat la seua oposició al pagament per l'ús de les autopistes i al desviament obligatori de camions per les autopistes de peatge.

El president de FVET, Carlos Prades, ha presentat aquest dijous al president de la patronal CEV, Salvador Navarro, les principals reivindicacions dels empresaris, entre les quals es troba l'impuls a infraestructures prioritàries. Entre aquestes han destacat l'accés nord al port de València, el segon bypass de circumval·lació de l'àrea metropolitana de València o l'ampliació de la V-21.

Els empresaris del transport han expressat el seu suport a la reversió a l'Estat de les autopistes de peatge quan acabe la concessió, amb especial interés per l'AP-7.

Entre les peticions destaca la devolució de qualsevol increment del gasoil professional, una actuació decidida contra les cooperatives fraudulentes i altres supòsits de competència deslleial, i mesures que asseguren mecanismes com la clàusula de revisió del preu del combustible.

També demanen suport econòmic per a la compra de vehicles que utilitzen combustibles alternatius i que es reconega el transport de mercaderies per carretera com a sector estratègic.

També et pot interessar

stats