Transport públic, ventilació als casals i més controls policials: consells del Col·legi d'Infermeria per a les Falles

La presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeria de València demana prudència de cara a les Falles del mes de setembre per evitar aglomeracions

Hui se celebra el Dia Internacional de la Infermeria
Dues infermeres, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeria de València (COEV), Laura Almudéver Campo, ha reiterat aquest dimecres en la ràdio d'À Punt la necessitat de ser prudents de cara a les Falles de setembre. Almudéver aposta per augmentar la freqüència del transport públic per evitar-hi aglomeracions, garantir la ventilació als casals festers i més controls policials per garantir una festa tranquil·la.

"La gent en certa manera ha aprés la lliçó, però encara queda molta educació sanitària per fer", ha explicat la responsable del col·legi professional en referència al fet que en ocasions la ciutadania considera, per mencionar un cas, que per estar vacunats ja no cal mantindre mesures de seguretat.

La responsable del Col·legi d'Infermeria també ha explicat com es planteja a partir d'ara el procés de vacunació a la Comunitat Valenciana i ha detallat que als centres d'atenció primària ja es poden vacunar les persones que tenen alguna vacuna pendent si ho sol·liciten. "Ara podem vacunar tota la gent que vinga", ha resumit.

La infermera ha reiterat la petició del sector de millorar l'atenció primària, amb més personal i amb programes d'educació per a la salut i per millorar els hàbits de les persones.

També et pot interessar

stats