Tranquil·litat als súpers després del nerviosisme del cap de setmana

També els forns i les botigues d’alimentació estan oberts per a cobrir les necessitats ciutadanes.

Tranquil·litat als súpers després del nerviosisme del cap de setmana
Tranquil·litat als súpers després del nerviosisme del cap de setmana

La tranquil·litat ha tornat hui dilluns als supermercats de la Comunitat Valenciana després d’un cap de setmana de nerviosisme a l’hora d’adquirir alguns productes. Les dos grans cadenes valencianes de supermercats, Mercadona i Consum, han habilitat a partir de hui un horari nou, més restringit, i han posat en marxar algunes mesures per a evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi. Aquestes mesures s’han traduït en cues a les portes dels establiments. També els forns, els mercats municipals i les botigues d’alimentació han estat oberts hui amb normalitat.

Mercadona, per exemple, retalla l’horari habitual d’obertura i els seus centres estaran oberts de 9 a 20 hores. Així mateix, controla l’aforament a les botigues i la distància mínima entre els consumidors. La cadena valenciana que presideix Juan Roig també ha remarcat que les seues botigues estaran abastides amb normalitat i que es reforça el subministrament “de productes bàsics i de primera necessitat”.

Consum, per la seua banda, aplica des de hui un horari també més restringit, de 10 a 20 hores. En la mateixa línia, limita el públic a les botigues i la quantitat de compra de productes a sis unitats per referència. Els clients estan obligats a portar guants per a comprar i es recomana pagar de manera electrònica.

També et pot interessar

stats