Tot preparat per a l’arribada dels Reis d'Orient a la Comunitat Valenciana

À Punt Mèdia retransmet en directe la cavalcada de Reis d’Alcoi.

Cavalcada dels Reis Mags a Alcoi. Europa Press
Cavalcada dels Reis Mags a Alcoi. Europa Press

La Comunitat Valenciana ja està preparada per a l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Els municipis del territori valencià desplegaran un dispositiu especial per a la desfilada dels Reis d'Orient. 

A València, 36 carroses recorreran el centre de la ciutat acompanyant Ses Majestats d'Orient, que desembarcaran d'un catamarà a la Marina vora les 16.30 hores i començaran a desfilar a les 18 hores. Un piromusical tancarà una nit màgica a la plaça de l’Ajuntament.

Aquest serà el recorregut de la cavalcada, i aquestos seran els carrers que romandran tancats al trànsit. 

Quant a Alacant, els Reis d'Orient arribaran a les 17 hores al port de la localitat. Posteriorment, a les 19 hores, el recorregut partirà des de la plaça dels Estels i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament. 

De fet, el consistori ha anunciat que ja s’han esgotat els 7.000 seients de la venda anticipada per a la cavalcada, tot i que la resta de les localitats es podran adquirir “des de primeres hores de la vesprada”. 

Pel que fa a Castelló, Ses Majestats d’Orient també arribaran per mar, al Grau. Com a novetat, enguany l’inici de la desfilada es trasllada a l’avinguda del Lledó, a la rotonda del Tombatossals, i finalitzarà a la plaça Major. 

À Punt Mèdia seguirà de molt prop l’arribada dels Reis d’Orient i ho farà des de diversos punts de la Comunitat Valenciana. La televisió pública retransmetrà en directe, a partir de les 18:00 hores, tota la cavalcada de Reis d’Alcoi, la més antiga d’Espanya, més de 150 anys d'història. La cavalcada d’Alcoi és candidata a patrimoni cultural de la humanitat de la Unesco. 

Els serveis informatius d’À Punt informaran al detall a la televisió, a la ràdio i al web de l’arribada dels Reis d’Orient a tot el territori i dels principals esdeveniments d’aquesta nit màgica.

També et pot interessar

stats