Torrevella prohibeix fins dimarts el bany a la platja del Cequión

Un vessament d’aigues fecals en trencar-se una canonada ha sigut la causa d'aquesta la mesura preventiva.

VÍDEO | Torrevella prohibeix fins dimarts el bany a la platja del Cequión

El trencament d’una canonada va provocar aquest diumenge un vessament d’aigües fecals a la mar davant la platja del Cequión a Torrevella. Aquest efecte contaminant ha obligat l’Ajuntament de la localitat del Baix Segura a tancar i precintar l’àrea del bany, previsiblement fins dimarts, que serà quan se sabrà el resultat de les anàlisis que confirmaran si l’aigua és apta per al bany, segons ha assegurat a À Punt Mèdia el regidor de Platges, Antonio Vidal.

La platja del Cequión està ubicada en una instal·lació portuària depenent de la Generalitat. S’inclouen en aquest espai tres marines esportives i una zona de càrrega industrial de sal. Per tant, no està autoritzada per al bany, encara que és una zona molt popular entre les famílies amb menuts i menudes, ja que no té molta profunditat.

La regidoria de platges del consistori de Torrevella ha acordonat la vora, integrada a la badia, i només permet l’accés a l’arena.

La instal·lació que ha provocat l’avaria no és la primera vegada que dona problemes, ja que les aigües fecals sobreïxen pels embornals i no poden desviar-se fins a la depuradora perquè s'ha avariat el motor.

També et pot interessar