Torrent suspén les festes patronals per l'augment de contagis

L'Ajuntament justifica la decisió per "responsabilitat" i "prudència", ja que la incidència del coronavirus en el municipi ha pujat fins als 466 casos

Una imatge d'arxiu de les festes d'estiu de Torrent
Una imatge d'arxiu de les festes d'estiu de Torrent / Ajuntament de Torrent

L'increment exponencial de contagis de coronavirus ha portat l'Ajuntament de Torrent (Horta Sud) a cancel·lar els actes programats amb motiu de les festes patronals, que anaven a celebrar-se del 23 al 30 de juliol. Així ho ha anunciat aquest dimecres en un comunicat. 

Per raó de l'empitjorament de les xifres d'incidència notificades per Salut Pública, el consistori considera "necessari extremar les precaucions" i justifica la decisió per "prudència" i "responsabilitat", ha explicat.

El portaveu de l'equip de govern local, Andrés Campos, ha assegurat que la mesura ha sigut "molt dolorosa, però necessària" davant l'empitjorament de la situació epidemiològica. Segons l'últim balanç de la Conselleria de Sanitat, en les últimes dues setmanes, Torrent ha registrat 391 contagis de coronavirus i la incidència és de 466 casos per cada 100.000 habitants, quasi el doble del que es considera risc extrem. 

També et pot interessar

stats