La torre de Mislata semblant a les cremades a Campanar demanarà un estudi de resistència dels materials al foc

La immobiliària assegura que la façana de l'edifici difereix "substancialment" de la del sinistrat fa deu dies perquè les terrasses "ocupen la major part de la superfície"

Vista de la façana de l'edifici Torre Navis
Vista de la façana de la Torre Navis / InmoCaixa

Torre Navis, l'edifici de Mislata semblant al que va cremar-se de dalt a baix al barri valencià de Campanar el passat 22 de febrer, encarregarà un estudi específic per a avaluar la resistència al foc dels materials utilitzats en la construcció. Ho ha anunciat en un comunicat aquest dilluns InmoCaixa, la companyia que gestiona el patrimoni immobiliari de CriteriaCaixa.

L'entitat ha ressaltat que les primeres inspeccions realitzades per experts en el gratacel mislater assenyalen que la façana difereix "substancialment" de la del sinistrat fa deu dies, fonamentalment pel fet que les terrasses "ocupen la major part de la superfície".

InmoCaixa diu que ja ha informat els arrendataris sobre les actuacions que tant la companyia com la comunitat de propietaris estan duent a terme "amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat" de l'immoble. Així, ha comunicat que ja s'ha dut a terme una revisió completa dels sistemes de protecció contra incendis per part de tècnics especialitzats i ha assegurat que "pròximament es faran els ajustos aconsellats per a continuar garantint la màxima seguretat de l'edifici".

Finalment, la companyia ha recordat als seus arrendataris que els seus canals de comunicació estan disponibles per a atendre qualsevol consulta o inquietud que puguen tindre sobre aquest tema.

També et pot interessar

stats