Tornen a tombar l'estàtua de Vicent Andrés Estellés a Burjassot

La Policia Local identifica quatre menors acusats d'arrancar l'estàtua de Vicent Andrés Estellés.

VÍDEO | Tornen a tombar l\'estàtua de Vicent Andrés Estellés a Burjassot

Aquesta nit han tornat a atacar l'estàtua que homenatja Vicent Andrés Estellés al seu poble, Burjassot. La policia ha identificat quatre menors com a presumptes autors de l'acte vandàlic contra la figura del poeta valencià, els quals l'han tombada i l'han deixat a terra.

Agents de la Policia Local de Burjassot han identificat quatre menors acusats d'arrancar l'estàtua del poeta Vicent Andrés Estellés. La identificació es va produir quan els agents estaven patrullant per la zona. Els seus pares ja han sigut informats i es procedirà a iniciar el tràmit de sanció administrativa que corresponga. La brigada municipal ha "reforçat" els elements de subjecció de l'estàtua, que ja s'ha col·locat novament en el seu espai.

Les agressions a aquesta estàtua i a les plaques de la Ruta Estellés són freqüents. De fet, fa uns dies ja van arrancar els llibres de bronze que estan al costat de la figura del poeta valencià. Joves Socialistes han lamentat que "una vegada més" l'estàtua del poeta "haja tornat a ser víctima d'un atac violent per part de la ultradreta" i ha qualificat d'"agressivitat extrema" l'acció exercida per a arrancar-la i tirar-la a terra. El secretari general de Joves Socialistes, Fran López, ha lamentat el "silenci còmplice" del PP i de Cs, "que no han condemnat" l'agressió i s'han sumat a la proposta d'instal·lar càmeres de vigilància per a protegir l'estàtua.

També et pot interessar

stats