Reobrin al bany la platja del Far de Cullera

L'alt nivell d'enterococs detectat a l'aigua va obligar a tancar la platja aquest divendres, per segona vegada aquest estiu

Platja del Faro de Cullera
Platja del Far de Cullera / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 d'agost 2021 - 11:03 Actualitzat: 21 d'agost 2021 - 10:14

La platja del Far de Cullera ha reobert al bany aquest dissabte després que ahir es detectara un alt nivell d'enterococs d'origen residual. Aquest matí, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha comunicat l'ajuntament d'aquest municipi de la Ribera Baixa que, després d'una nova analítica, la platja es troba dins dels paràmetres d'excel·lència.

Al mateix temps, l’analítica realitzada per Aigües de Cullera, empresa mixta participada per l’Ajuntament i Hidraqua, també ha confirmat que la qualitat de la mar està en perfecte estat.

És la segona vegada aquest estiu que s'ha hagut de tancar al bany la platja del Far. El passat 15 de juliol, la platja va estar tancada durant 24 hores també després que la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica detectara un alt nivell d’enterococs d'origen residual en una anàlisi rutinària. 

També et pot interessar

stats