Tornen a suspendre el professor que va defendre La Manada per referir-se a l'escot d'una alumna

La Universitat de Santiago ha iniciat un expedient sancionador contra Luciano Méndez, a qui ja havien sancionat pels mateixos fets.

Tornen a suspendre el professor que va defendre La Manada per referir-se a l\'escot d\'una alumna
Tornen a suspendre el professor que va defendre La Manada per referir-se a l'escot d'una alumna
23 d'octubre 2019 - 20:56

El professor de la Universitat de Santiago Luciano Méndez ha tornat a ser suspés de les seues funcions per haver fet referència en una classe a l'escot d'una alumna. En l'anterior ocasió, l'havien sancionat amb dos mesos sense treball ni sou pels mateixos fets amb una altra estudiant.

El rector, Antonio López, ha acordat la suspensió de funcions del professor que "no pot exercir la funció docent". Alhora s'ha iniciat un expedient sancionador amb relació amb els fets denunciats per una alumna.

Luciano Méndez, conegut a més per una sèrie de vídeos penjats en xarxes socials en els quals donava suport a La Manada i criticava la víctima, va ser detingut el passat mes de maig per un suposat delicte de violència masclista.

En el seu moment, a més, la universitat li va obrir un expedient informatiu per aquests vídeos, que va ser remés a la Fiscalia. No obstant això, no se li va imposar cap sanció, ja que les consideracions es van fer en un marc privat.

Al juny de l'any passat, també el van arrestar després d'agredir dos agents de la Policia Nacional en un altercat en relació amb el seu vehicle.

També et pot interessar

stats