Tornen les paelles universitàries però amb un aforament menor i més control

Hi haurà quatre jornades dividides per universitats i es faran en un recinte tancat. A més, la policia vigilarà els voltants perquè la festa no isca del recinte

Tornen les paelles universitàries després de dos anys / À Punt NTC

Hi haurà quatre jornades dividides per universitats i es faran en un recinte tancat. A més, la policia vigilarà els voltants perquè la festa no isca del recinte.

Aquest divendres tornen les paelles universitàries, però aquesta vegada, a causa de la pandèmia, l’organització ha decidit separar-les en quatre dies dividits per universitats, per a evitar la massificació que sol generar aquest esdeveniment. 

Totes les entrades per als quatre dies s’han esgotat perquè després de dos anys sense celebrar-se per a gran part de l’alumnat seran les primeres, i per a una altra gran part seran les últimes.

A més de la divisió per universitats, l’organització ha decidit organitzar la festa en una masia privada al terme de Museros i limítrof amb Massamagrell (Horta Nord). Tot i que és una festa privada i compleix tots els requisits de la llicència d'activitats, els dos ajuntaments no volen que la festa isca del recinte i cause danys a l'horta, i per això vigilaran els accessos i ja han reclamat reforç policial.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica que la mesura no té a veure amb el que puga passar de portes endins del recinte, sinó pel que pot passar de portes enfora. Considera que les festes poden generar un reclam que faça que se n'isquen fora dels límits del recinte i que és la seua “responsabilitat com a ajuntament evitar les molèsties al veïnat i les destrosses a l’horta”.

L'organització ha disposat d'autobusos per a anar i tornar perquè des dels ajuntaments no es permetrà aparcar pels voltants ni fer botellot, per a la qual cosa s’organitzarà un dispositiu policial especial que vigilarà els voltants del polígon Bobalar, on està la masia que allotjarà les festes.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, explica que han demanat ajuda a la policia autonòmica perquè entre els dos municipis no tenen tots els efectius necessaris per a poder actuar en cas que arribe molta gent.

També et pot interessar

stats