Tornen a obrir les Oficines de Turisme després de l’estat d’alarma

La Xarxa Tourist Info s’incorpora a la nova normalitat per a donar servei en la campanya d’estiu.

Oficina 'Tourist Info' en la plaça del Port d'Alacant
Oficina 'Tourist Info' en la plaça del Port d'Alacant / Europa Press

Després del període de confinament les oficines de la Xarxa Tourist Info tornen a estar a disposició dels turistes i de la ciutadania de la Comunitat Valenciana.

A partir d’aquest dissabte, les oficines Tourist Info temporals i els punts d’informació turística romandran oberts fins a mitjan de setembre per a donar servei durant la campanya turística d’estiu.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assegurat que des de Turisme s’ha portat a terme “una intensa labor de preparació per a l’obertura de les oficines d’atenció i informació al turista amb les màximes garanties de seguretat”.

Així, les oficines segueixen les indicacions de les autoritats sanitàries i disposen de mesures de prevenció de la Covid-19 com ara l’ús de gel hidroalcohòlic, mascaretes, distàncies de seguretat, mampares i el control de l’aforament.

A més, tota la Xarxa Tourist Info té oficines certificades amb el Safe Tourism Certified de l’ICTE, i amb “nombroses” oficines amb el distintiu Responsible Tourism de la Secretaria d’Estat de Turisme.

També et pot interessar

stats