La tornada a classe serà progressiva i alguns centres de moment no obriran

Els centres de Benigànim, el CRA a d’Adzeneta del Maestrat i el cicle d’Infantil del CEIP Alfàndec de Tavernes de la Valldigna romandran tancats.

Moltes classes romandran buides el primer dia de classe en un inici de curs atípic
Moltes classes romandran buides el primer dia de classe en un inici de curs atípic / À Punt NTC

La conselleria d’Educació ha informat que, com ja va deixar caure el conseller Marzà, finalment l’inici de curs serà progressiu: ni tots els col·legis ni totes les classes i etapes començaran a l’hora.

Així, hi ha quatre col·legis que aquest dilluns no començaran les classes perquè així ho ha decretat salut Pública. Són els dos centres educatius de Benigànim (Vall d’Albaida), ja que el municipi sencer es troba confinat, a més del CRA Penyagolosa d’Adzeneta del Maestrat (Alcalatén) i del cicle d’Infantil del CEIP Alfàndec de Tavernes de la Valldigna (Safor), perquè els dos han detectat contagis externs al centre.

Això significa que, dels 1.845 col·legis valencians que depenen de la Conselleria d’Educació, només 4 no es reincorporen encara a les classes, és a dir un 0,2%. El 99,8% restant abordarà l’inici progressiu del curs entre el 7 i l’11 de setembre “amb normalitat”.

Quant a les escoles infantils, que no depenen d’Educació, roman confinada la de Dénia (Marina Alta), en la qual una professora havia donat negatiu i s’ha tancat també la municipal d’Oliva (Safor) perquè 5 educadores que hi treballen han donat positiu.

També et pot interessar