Torna el servei de transport públic nocturn a la costa alacantina

Com cada estiu, el Tramnuitador i el Mussol de les Marines oferiran transport púbic nocturn els caps de semana.

El  Tramnuitador  i el Mussol de les Marines oferiran servei nocturn els divendres i dissabtes del 6 de juliol i l'11 de setembre
El Tramnuitador i el Mussol de les Marines oferiran servei nocturn els divendres i dissabtes del 6 de juliol i l'11 de setembre

El Tramnuitador ofereix servei des d’Alacant a la Platja de Sant Joan, Sant Vicent del Raspeig, el Campello i Benidorm.

El Mussol de les Marines connecta Dènia amb Benidorm, encara que des de Calp aquest estiu s’efectuen els traiectes amb autobús per les obres que s’están realitzant a la línia 9.

Tots dos serveis s’han posat en marxa el 6 de juliol i funcionaran fins l’11 de setembre les nits de divendres i dissabte. D’questa manera, FGV facilita l'accés a les principals àrees d'oci i diversió d'Alacant, i a altres zones i municipis on la gent sol acudir en les nits d'estiu, amb els preus habituals.

El Tramnuitador oferirà servei durant tota la nit entre Estels i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); el Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d'aquestos trajectes. Així, FGV atén les principals zones d'oci i diversió de la ciutat d'Alacant i altres zones i municipis on la gent sol acudir en les nits d'estiu.

Per la seua part, el Mussol de les Marines, unirà Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l'estiu, amb la particularitat que el servei ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d'on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s'estan relitzant en la Línia 9 del TRAM d'Alacant.

Les freqüències dels trens i tramvies dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s'aconsella als clients que s'informen en el lloc web del Tram Alacant i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client (900 72 04 72).

També et pot interessar

stats