Torna l'operació eixida d'estiu: vora 2,5 milions de desplaçaments previstos a la Comunitat Valenciana

Comença aquest divendres al migdia i s'allargarà fins al diumenge 4 de juliol a les 24 hores

Cues de vehicles en estiu, en una imatge d'arxiu
Cues de vehicles a l'estiu en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Amb l'arribada del mes de juliol arriba l'operació eixida de l'estiu. Un operació d'atenció especial a la Comunitat Valenciana, no sols pels moviments dels ciutadans autonòmics a altres punts del territori, sinó per l'arribada de viatgers d'altres comunitats. La primera operació eixida de l'estiu s'inicia aquest divendres a les 12 i s'allargarà fins el diumenge 4 de juliol a les 24 hores, segons ha recordat la delegació del govern espanyol a la Comunitat Valenciana. La Direcció General de Trànsit (DGT) preveu 4.440.000 de desplaçaments de llarg recorregut per tot Espanya i 2.370.000 a la Comunitat Valenciana.

Aquest cap de setmana la DGT ha disposat un dispositiu especial de regulació del trànsit a tota la Comunitat Valenciana. Trànsit ha detallat aquest dijous que dels desplaçaments a la Comunitat Valenciana,  1.150.000 corresponen a les carreteres de la província de València, 850.000 a la d'Alacant i 370.000 a la de Castelló.

Els moments més crítics d'aquesta primera operació eixida de les vacances d'estiu es preveuen divendres, entre les 16 i les 21 hores, dissabte de matí (de les 8 a les 14 hores) i diumenge de vesprada (de 16 a 21 hores). Les obres pararan a partir de les 13 hores de divendres per a evitar complicar encara més un trànsit que tradicionalment és intens.

La DGT recomana consultar abans d'eixir a la carretera a través del teletext o de les seues xarxes socials. En el cas de la Comunitat Valenciana també a través del telèfon 96 342 03 51 del Centre de Gestió de Trànsit de Llevant.

També et pot interessar

stats